Följ Västerviks outdoorprofiler i sociala medier

Västervik har många äventyrare som spenderar en stor del av sitt liv i naturen. Det är våra egna influencers och självklara följartips i sociala medier till dig som vill få en bra bild av äventyrslivet i Västerviks kommun.

KAJAK @myoutdoorpassion - äventyrsguiden Johannes Löf räknade någon gång ut att om man skulle spendera en natt på en ny ö i Västerviks skärgård varje natt skulle det ta 13,7 år innan man var klar. Men Johannes är på god väg. Följ @myoutdoorpassion på Instagram för mäktiga kajakbilder från Tjust skärgård med omnejd.

loading="lazy"

KLÄTTRING @stefan_rasmussen_71 - Stefan är en legend inom svensk klättring och står bakom mycket av den utveckling Västervik har tagit inom klättringen de senaste 10-15 åren. På senare år har Stefan också upptäckt tjusningen med kajakpaddling och mer om mer kajakbilder har smygit sig in i flödet.

loading="lazy"

SWIMRUNSWIMRUN @swimrun_maria - Outdoorprofilen Maria Wallén står bakom kontot @swimrun_maria och även om det är just swimrun som är hennes huvudgren är det framförallt ett konto med bredd. Maria är ute varje vecka i en kajak, vandringsled, cykelled eller

loading="lazy"

FISKE Johan Skoglund ligger bakom företaget Fishingday och guidar besökare till de bästa platserna för att fånga gädda och aborre i Tjust skärgård och Gamlebyviken.

loading="lazy"

Inspiration